Regulament Expozanti

Regulament expozanti

 

 

 

In scopul unei cat mai bune organizari a Conferintei Regionale de Medicina de Familie, 20-21 septembrie 2019, va rugam sa respectati regulile de mai jos:

STANDURI

Instalarea Standurilor se va face numai in conditiile in care plata catreAMGMF-CS pentru participarea la Conferinta a fost efectuata.

 

Montarea standurilor:

 

  • vineri, 20 septembrie 2019 intre orele 8:00-11:00.

 

Expozantiii sunt rugati sa acorde o atentie deosebita urmatoarelor prevederi:

De vineri, 20 septembrie 2019 ora 12:00 pana sambata, 21 septembrie ora 18:00, toate standurile trebuie sa ramana complete, nici un demontaj sau indepartare a articolelor de la stand nu sunt permise in aceasta perioada.

Conform structurii cladirilor, nivelul maxim posibil al inaltimii standului este 2,5 m.

Arcade, poduri sau constructii similare conectand doua sau mai multe standuri nu sunt permise.

Pentru o functionare optima a salonului expozitional, fiecare stand din cadrul expozitiei va putea avea un consum de energie electrica de maxim 0,5 Kw. In cazul in care consumul standului dumneavoastra este mult mai ridicat, recomandarea noastra este sa aveti un generator de curent cu rugamintea de a ne anunta in prealabil. De asemenea avem rugamintea sa aveti disponibile 2 prelungitoare de minim 25 m pentru a preveni situatiile mai putin placute. Toate conexiunile electrice trebuie realizate sub supravegherea electricianului avizat, orice actiune in afara suprvagherii personalului desemnat in acest scop se realizeaza pe raspunderea companiilor expozante.

 

Deschiderea Secretariatului Conferintei se va face VINERI 20 septembrie 2019, orele 11:30.

 

Aprovizionarea standurilor se face:

  • Vineri, 20 septembrie 2019 intre orele 07.00-11.00
  • Sambata, 21 septembrie 2019 intre orele 07.00-09.30

 

 

Demontarea standurilor:

  • Sambata, 21 septembrie 2019 intre orele 18.00-19.30

ECUSOANE SI MAPE EXPOZANTI

Accesul expozantilor in cadrul conferintei se va face doar pe baza ecusoanelor distribuite de organizator.

Mapele si ecusoanele expozantilor se vor distribui personal la SECRETARIAT de catre responsabil: dr. Ileana Trandafirescu in intervalul:vineri09.00-11.00.

 

Ecusoanele si mapele expozantilor sunt rezervate pentru staff-ul direct implicat in organizarea si managementul standului, simpozioanelor sau altor activitati de sponsorizare.

AFISAJ

Expozanti isi vor amplasa afisajele doar in spatiile special amenajate, marcate cu EXPOZANTI. Amplasarea se va face doar in ziua aferenta evenimentului promovat.

AMFMGCS isi rezerva dreptul de a indeparta orice afis amplasat in afara conditiilor mai sus mentionate.

PROMOTERI

Expozantilor le revine responsabilitatea asupra activitatilor promoterilor.

Comportamentul acestora nu trebuie sa incalce in niciun fel buna organizare a evenimentului.

In situatia oricarei abateri, AMFMGCS isi rezerva dreptul de a lua masuri in vederea parasirii incintei de catre persoanele care nu respecta normele impuse.